KOMERČNÍ POJIŠŤOVNA ZÍSKALA TITUL „POJIŠŤOVNA ROKU 2012 V ČR“

27. 9. 2012

Komerční pojišťovna získala v mezinárodním ocenění prestižního ekonomického magazínu World Finance titul Pojišťovna roku 2012 v České republice.

Komerční pojišťovna obstála nejlépe z českých pojišťoven v hodnocení odborné poroty prestižního ekonomického magazínu World Finance, která ocenila zejména obchodní model Komerční pojišťovny, který ve spojení se zázemím Société Générale a širokou spoluprací v rámci celé skupiny Société Générale v České republice umožňuje přinášet klientům inovativní a profesionální služby.

Velice pozitivně byly vnímány i dílčí projekty, jako vylepšení upisování rizik, rozvoj systémů řízení kvality a systémů pro řízení vztahů se zákazníky. V neposlední řadě byla kladně hodnocena schopnost Komerční pojišťovny přinášet klientům dlouhodobě velmi atraktivní a udržitelné výnosy u spořících produktů, které pravidelně překonávají inflační úroveň.

„Ocenění magazínu World Finance nás těší zejména proto, že je nezávislým potvrzením toho, že Komerční pojišťovna je silným a spolehlivým partnerem pro naše klienty, kteří mohou od nás očekávat profesionální servis a vysoce konkurenceschopné produkty. Zároveň je potvrzením, že obchodní model tzv. bankopojištění byl pro Komerční pojišťovnu správným rozhodnutím a odměňuje také našeho hlavního obchodního partnera – Komerční banku – za úsilí, které věnovala tomu, aby byl tento model úspěšný,“ uvedl Stéphane Corbet, předseda představenstva a ředitel Komerční pojišťovny.